Ο Βρουσάι συνάντησε το παρελθόν του (pics)

Ο Βρουσάι συνάντησε το παρελθόν του (pics)

Οι συμβουλές του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού προς τους μικρούς της ακαδημίας του Ναυπακτιακού Αστέρα και της σχολής Ρέντη.

Το 2015 ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Μάριου Βρουσάι, μία κίνηση για το μέλλον με τον 17χρονο τότε μεσοεπιθετικό. Ο 24χρονος, τώρα, ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» από τον Ναυπακτιακό Αστέρα αφού είχαν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις να δουν το ταλέντο του παίκτη και να πιάσει Λιμάνι. Από τότε ο Μάριος Βρουσάι έχει καταφέρει να πανηγυρίσει αρκετές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ έχει καταφέρει να αγωνιστεί και σε αρκετά ματς ως βασικός του Ολυμπιακού τόσο στις διοργανώσεις της Ελλάδας, όσο όμως και σε αυτές της Ευρώπης.

Μετά από περίπου επτά χρόνια ο Μάριος Βρουσάι συνάντησε το… παρελθόν του και συγκεκριμένα την πρώην του ομάδα, τον Ναυπακτιακό Αστέρα, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και κατάφερε με τις εμφανίσεις του να φτάσει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός, ο Άρης και το πρωτάθλημα…

Συγκεκριμένα, ο Ναυπακτιακός Αστέρας ταξίδεψε στον Πειραιά και έδωσε φιλικό ματς με την «ερυθρόλευκη» σχολή στο Ρέντη. Εκεί έδωσε το «παρών» ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά των δύο ομάδων, μαζί και με τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Γιώργο Κοκολάκη και Γιώργο Βαΐτση, αλλά και τον διευθυντή του δικτύου σχολών Βασίλη Νάνο.

Οι συμβουλές του Μάριου

Πριν την έναρξη του φιλικού των δύο ομάδων της ακαδημίας, ο Μάριος Βρουσάι έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις της σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέντη και μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αρχικά τους έδωσε τις δικές του συμβουλές λέγοντας: «Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε πάντα σε ετοιμότητα για να κάνετε το βήμα παραπάνω, έτσι έκανα και εγώ και έφτασα να αγωνίζομαι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο σχολείο, λέγοντας: «Θα πρέπει να έχετε το μυαλό σας στο ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα να μην αμελείτε και τα μαθήματα του σχολείου. Είναι σημαντικό να μπορείτε να πετύχετε παράλληλα με το ποδόσφαιρο και στο σχολείο σας, είναι σημαντικό για τη ζωή σας».

Στη συνέχεια οι μικροί αγωνίστηκαν μεταξύ τους και ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου παρακολούθησε το ματς και χειροκρότησε τις προσπάθειες των νεαρών παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ