Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0: Άντεξαν με δέκα οι «Αρκάδες»

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0: Άντεξαν με δέκα οι «Αρκάδες»

Αν και ο Αστέρας Τρίπολης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 24', κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τον Λεβαδειακό, ο οποίος με την σειρά του έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο... ανάσα.

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 24′, λόγω αποβολής του Ριέρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους Βοιωτούς να μην καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουν ένα τρίποντο… ανάσα.

Διαβάστε επίσης: Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αρη (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του αγώνα.

Στο 19′ οι Αρκάδες είχαν μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Άλβαρες έκανε την σέντρα, ο Κρέσπι έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Στογιάνοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά!

Στο 24′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Ριέρα να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά και να βλέπει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους το σκηνικό δεν άλλαξε με το 0-0 να παραμένει.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή με τους Τορό και Μπαλάρες, ωστόσο κανένας τους δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Αλβαρές, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι, Σίτο, Ριέρα, Μπαράλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Μουτίνιο, Δούμτσιος, Λούα-Λούα, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Βρακάς, Παναγιώτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ