Μασούρας: «Τέταρτη σερί νίκη, ξεκίνησε η αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα»

Μασούρας: «Τέταρτη σερί νίκη, ξεκίνησε η αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αρη και τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 - «Τέταρτη σερί νίκη, η αντεπίθεση έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Αρη με 1-0 για την 18η αγωνιστική της Super League και πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του. Πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και δευτερόλεπτα αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αρη και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού. «Είναι η τέταρτη σερί νίκη, δείχνει μία αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Χέρι πριν από το πέναλτι του Παναθηναϊκού! (pic, vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ του: «Καμιά φορά έρχονται τα πράγματα έτσι που δεν τα περιμένεις. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με την πρώτη επαφή».

Για το 4 στα 4 στα τελευταία ματς: «Προχωράμε και βλέπουμε τα επόμενα ματς, μέρα με τη μέρα κυνηγάμε τους στόχους. Είναι η τέταρτη σερί νίκη, δείχνει μία αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα. Το νιώθει και ο κόσμος. Το είδαμε με 15 χιλιάδες κόσμο στον Βόλο, σήμερα το γήπεδο γέμισε. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να βοηθήσουμε, όλοι όσοι είναι στην ενδεκάδα ή στον πάγκο. Με την ομοψυχία πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι το πιστεύει ο κόσμος το πρωτάθλημα: «Αυτό έλειπε ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην πιστεύει ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν βρισκόμαστε στη βαθμολογία κοντά στους συνδιεκδικητές, δείχνουμε και τον παλμό που έχουμε για να το διεκδικήσουμε».

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του: «Όλα τα παιδιά που ήμασταν στον πάγκο, ήταν ελληνόπουλα. Χάρηκαν όταν είδαν ότι θα μπω, μου έδωσαν την θετική τους ενέργεια και αυτή με ώθησε στο να σκοράρω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ