Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Βιτάο (vid)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Βιτάο (vid)

Ο Βιτάο που είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για την ΑΕΚ, φαίνεται να είναι και πάλι στα υπόψιν της Ένωσης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με γνώμονα και την επόμενη σεζόν και ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του Βιτάο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ είχε ακουστεί έντονα και το περασμένο καλοκαίρι για την Ένωση, όμως τότε δεν προχώρησε η μεταγραφή για διάφορους λόγους, κάτι που ενδέχεται να γίνει όμως στην τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στη Σαχτάρ με συμβόλαιο ως το 2024, αλλά ως το προσεχές καλοκαίρι έχει δοθεί δανεικός στην Ιντερνασιονάλ. Εκεί είναι βασικότατος μετρώντας μέσα στο 2022 συνολικά 38 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ουκρανία λόγω του πολέμου και στόχος του είναι να δοκιμάσει ξανά να παίξει σε ομάδα της Ευρώπης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάντα στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή και δεν είναι απίθανο να τους απασχολήσει πολύ σοβαρά στο μέλλον, αφού πρόκειται για περίπτωση που είχε εγκριθεί και από τον ίδιο τον Ματίας Αλμέιδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βιτάο γεννήθηκε το 2000 και ως παίκτης της Παλμέιρας ήταν βασικός στις Εθνικές Κ17 και Κ20 της Βραζιλίας. Η Σαχτάρ έβγαλε από τα ταμεία της 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να τον κάνει δικό της και το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα ήρθε την 1η Δεκεμβρίου του 2020 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του Champions League. Με το καλημέρα αναδείχτηκε man of the match στη νίκη με 2-0 της ομάδας του απέναντι στους Μαδριλένους.

Δείτε τον Βιτάο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ