Άρης: Οι σκέψεις του Πάρντιου και ο Καμαρά

Άρης: Οι σκέψεις του Πάρντιου και ο Καμαρά

Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές ενόψει του αυριανού (18/1) εκτός έδρας προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει αυτή τη φορά και ο Μαυριτανός επιθετικός.

Ο Άρης θέλει να κάνει στον αυριανό (18/1) εκτός έδρας προημιτελικό με τον Ολυμπιακό το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να κάνει στην πρωινή προπόνηση τις τελευταίες του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει «ανοίξει» ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, ενώ ενδιαφέρον, παρουσιάζει η διαχείριση του Καμαρά. Ο Μαυριτανός επιθετικός δεν αγωνίστηκε στο κυριακάτικο (15/1) ματς πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους», τα πράγματα, όμως, αναμένεται να είναι διαφορετικά στο Κύπελλο.

Ο Καμαρά θα πάρει, πιθανότατα, χρόνο συμμετοχής, στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι (21/1) πρωταθλήματος με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα, ο Πάρντιου περιμένει να δει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νταμπό, που έκανε χθες πρόγραμμα αποθεραπείας, εξαιτίας του τραυματισμού του στη γάμπα. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να δώσει έμφαση και στις ασκήσεις τελικής προσπάθειας, θέλοντας να διορθώσει τις αδυναμίες που εμφανίζει η ομάδα του στο σκοράρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ