Αποκάλυψη από Τουρκία: «Συμφώνησε με τον Τσεκίτσι της Κόνιασπορ η ΑΕΚ» (vids)

Αποκάλυψη από Τουρκία: «Συμφώνησε με τον Τσεκίτσι της Κόνιασπορ η ΑΕΚ» (vids)

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Εντρι Τσεκίτσι.

Τον Εντρι Τσεκίτσι στέλνουν στην ΑΕΚ οι Τούρκοι!

Οι γείτονες έριξαν… βόμβα, αποκαλύπτοντας πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδωσε τα χέρια με τον 26χρονο παίκτη της Κόνιασπορ.

Το συμβόλαιο του Αλβανού άσου με την Κόνιασπορ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όπως υπογραμμίζουν στην Τουρκία, έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ για να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Μάλιστα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον ισπανικών και ιταλικών ομάδων, με τον Τσεκίτσι όμως να επιλέγει το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Πολυθεσίτης ο Εντρι Τσεκίτσι, αγωνίζεται ως χαφ στην Κόνιασπορ, αλλά και ως δεξί και αριστερό εξτρέμ. Την εφετινή σεζόν μετράει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ και μια ασίστ), ενώ συνολικά με τον τουρκικό σύλλογο έχει αγωνιστεί σε 53 αναμετρήσεις.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα της Ολίμπια (48 συμμετοχές με 18 γκολ και 6 ασίστ), ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ανκαραγκουτσού και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από τις ακαδημίες του κροατικού συλλόγου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.

Ο Τσεκίτσι είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας (11 συμμετοχές), ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως η χρηματιστηριακή του αξία τοποθετείται στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να φανεί αν όντως υπάρχει «κιτρινόμαυρος» καπνός, πίσω από τη… φωτιά των Τούρκων για ΑΕΚ και Εντρι Τσεκίτσι.

Το δημοσίευμα των Τούρκων:

Ο Τσεκίτσι εν δράσει: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ