Στην Αούστρια Βιέννης ο Λάιντνερ – Ταξιδεύει σήμερα για τις υπογραφές – Με ρήτρα για τις συμμετοχές

Στην Αούστρια Βιέννης ο Λάιντνερ – Ταξιδεύει σήμερα για τις υπογραφές – Με ρήτρα για τις συμμετοχές

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Αούστρια Βιέννης και ο Ντορόν Λάιντνερ θα παίξει δανεικός στην Αυστρία έως το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κλείνει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του μειώνοντας το ρόστερ και δίνοντάς τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές του, που δεν έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής, να πάρουν λεπτά και να βρουν ρυθμό σε ομάδες του εξωτερικού. Με τον Ντορόν Λάιντνερ να είναι ένας από τους παίκτες που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να εξελίξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος διεθνής Ισραηλινός αριστερός μπακ συμφώνησε σε όλα με την Αούστρια Βιέννης και θα συνεχίσει την καριέρα του στους αυστριακούς με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Ραμόν – Συμφωνία σε όλα με Φλαμένγκο λίγο πριν τα μεσάνυχτα – Πετάει Πέμπτη για Αθήνα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λάιντνερ αναχωρεί σήμερα για τη Βιέννη, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το εξάμηνο συμβόλαιό του με την ομάδα του Μίκαελ Βίμερ.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς για τους αυστριακούς ωστόσο Ολυμπιακός έχει δεσμεύσει εγγράφως την ομάδα της Βιέννης, ώστε ο Λάιντνερ να αγωνιστεί στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της, έως το τέλος της χρονιάς. Καθώς αυτό είναι και το βασικό ζητούμενο για τον ταλαντούχο αριστερό μπακ, να πάρε παιχνίδια, να βρει ρυθμό, να εξελιχθεί και το καλοκαίρι να επιστρέψει και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.

Ο νεαρός αριστερός μπακ δεν κατάφερε στο πρώτο μισό της σεζόν στον Πειραιά να πάρει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, αλλά στο ίδιο διάστημα είχε τέσσερις συμμετοχές με την ομάδα Β για ακόμη τέσσερις με την εθνική Ισραήλ μοιράζοντας μάλιστα δύο ασίστ. Για τον Ολυμπιακό αποτελεί σημαντική επένδυση, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ξόδεψε πάνω από δύο εκατομμύρια και για αυτόν το λόγο επιλέχθηκε να πάει κάπου όπου δεδομένα θα παίξει.

Εξάλλου η οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν Ράμμος Λίμα μείωσε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες του Λάιντνερ να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βρει χώρο στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ