ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες εν όψει Λεωφόρου

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες εν όψει Λεωφόρου

Με τα γνωστά προβλήματα έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στο μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 19η αγωνιστική της Super League στρέφουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» στην Τούμπα για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν σε mood ντέρμπι, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να έχει να διαχειριστεί τις γνωστές απουσίες, καθώς για μια ακόμη φορά έμειναν εκτός οι Μάριος Τσαούσης , Ομάρ Ελ Καντουρί , Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον Χασάν Μάρτιν και απειλητικό tweet προς δημοσιογράφο (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα το βράδυ της Τετάρτης (18.01) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, με το… μενού να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο passing game και τελικό παιχνίδι.

Οι Μάριος Τσαούσης , Ομάρ Ελ Καντουρί , Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα δούλεψαν ατομικά, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και δουλειά στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Παρασκευή (20.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ