«Έρχεται στην Αθήνα ο Γερεμέγεφ, απουσίασε από την προπόνηση της Χάκεν»

«Έρχεται στην Αθήνα ο Γερεμέγεφ, απουσίασε από την προπόνηση της Χάκεν»

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ δεν συμμετείχε στη σημερινή (19/1) προπόνηση της Χάκεν και φέρεται να ταξιδεύει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό από τη σουηδική Χάκεν, φαίνεται πως είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί, καθώς ο 29χρονος επιθετικός απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της σουηδικής ομάδας, με τα δημοσιεύματα από τη Σκανδιναβία να αναφέρουν πως αυτό έγινε γιατί ταξιδεύει για την Ελλάδα.

Μόνο οι τελικές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και μέσα στην ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Η «εκτόξευση» του Ολυμπιακού και το (ψηλό) φετινό «ταβάνι» (vids)

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ με 22 γκολ την περασμένη σεζόν βοηθώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου του 2023, ενώ σε αυτό λέγεται πως προβλέπεται ρήτρα ύψους περίπου 270.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχουν καταβάλλει οι «πράσινοι» στην ομάδα του για να τον αποκτήσουν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χέκεν, Μάρτιν Έρικσον, από την πλευρά του δεν επιβεβαίωσε τη μεταγραφή τονίζοντας ωστόσο πως έχει υπάρξει πρόταση για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ