«Στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο ο Παλάσιος»

«Στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο ο Παλάσιος»

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως η Σαν Λορέντζο εξετάζει την περίπτωση του εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Ο παίκτης φαίνεται να έχει προταθεί στην ομάδα της πατρίδας του και να ταιριάζει στις απαιτήσεις του προπονητή του. Το σχετικό δημοσίευμα του mundoazulgrana.com.ar αναφέρει:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Συνήθισε (ξανά) να νικάει…

«Στην Ουρουγουάη και ενώ η ομάδα διεξάγει την προετοιμασία, η Σαν Λορέντζο παίρνει παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν.

Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ και μέσο που μπορεί να είναι και αμυντικός, η διοίκηση αναζητά έναν εξτρέμ για να τονώσει την επίθεση και ανάμεσα στις προσφορές έφτασε στα γραφεία του συλλόγου ένας πρώην Μπόκα.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ένας 30χρονος από το Τουκουμάνο, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, προτάθηκε στον σύλλογο και αρέσει στον προπονητή, αν και από οικονομικής άποψης η επιλογή δεν θα ήταν εύκολη, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στο κλαμπ του.

Ωστόσο, στην Σαν Λορέντζο εξετάζουν τα δεδομένα για την περίπτωσή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ