Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο Αλ Ταμάρι

Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο Αλ Ταμάρι

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς έχει θορυβήσει τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας. Το κερασάκι της απογοητευτικής… τούρτας ήρθε με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και άπαντες αντιλαμβάνονται πλέον, πως θα πρέπει να γίνουν μεταγραφικές «ενέσεις» για να αντέξει το σύνολο του Γιοβάνοβιτς μέχρι και το τέλος.

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στη μεταγραφική αγορά και ο στόχος έχει ονοματεπώνυμο: Μούσα Αλ Ταμάρι.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Εβαλε γκολάρα και η ΑΕΚ τον παραχώρησε!

Ο Ιορδανός εξτρέμ επανήλθε στο «πράσινο» προσκήνιο, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να παλεύουν για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος παίκτης είχε «παίξει» δυνατά για το τριφύλλι και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ είχε ακουστεί και για τον Άρη.

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι ανήκει στη βελγική Λέουβεν, με τον Παναθηναϊκό να καταβάλλει προσπάθειες για την απόκτησή του. Για τον Ιορδανό υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον και από τη Ναντ, με το τριφύλλι να μπαίνει… σφήνα στην υπόθεση.

Το συμβόλαιο του Αλ Ταμάρι με τους Βέλγους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και παρατηρείται αδιέξοδο στις συζητήσεις για ανανέωση. Την εφετινή σεζόν μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 23 συμμετοχές, ενώ είναι γνωστός και από το πέρασμά του από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ (13 γκολ, 11 ασίστ σε 73 ματς).

Δείτε τον Ιορδανό εξτρέμ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ