ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Λυτρωτής» Περέα

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Λυτρωτής» Περέα

Η κεφαλιά του Περέα στο 88' έδωσε τη νίκη με 1-0 στον ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Κρητικούς να μετρούν πλέον πέντε ματς χωρίς ήττα.

Την ανοδική του πορεία στη Super League συνεχίζει ο ΟΦΗ που επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το «χρυσό» γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε στο 88′ με ωραία κεφαλιά ο Περέα, με την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας να φτάνει πλέον τα πέντε σερί παιχνίδια χωρίς ήττα και να ξεπερνά τους Αρκάδες στη βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς ιδιαίτερες στιγμές, με τον Αστέρα να έχει δύο ευκαιρίες με τον Μπαράλες και τον Μπερτόγλιο από στημένες φάσεις. Ο ΟΦΗ δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριος επιθετικά, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: Χοντρό παρασκήνιο πίσω από τις ρεβάνς Κυπέλλου

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμούς, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ντίκο και Λάρσον, για να έρθει τελικά η λύτρωση στο 88′. Ο Λάρσον εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Περέα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης (76’ Περέα), Θοράρινσον, Λάρσον, Ντιουσέ (85’ Μπάκιτς), Μεγιάδο, Τοράλ, Ντίκο, Μπαλογιάννης (66’ Μοσκέρα).

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Πίτσου Αντζουλάς, Καστάνιο, Καρμόνα, Μουνάφο (46’ Γκαρντάφσκι), Σανταφέ (91’ Μπενίτο), Μπερτόγλιο (61’ Μπαρτόλο), Άλβαρες, Κρέσπι (73’ Σίτο), Μπαράλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ