Μάντζιος: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Μάντζιος: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Άκης Μάντζιος, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως δεν ήταν το αποτέλεσμα που άξιζαν οι Αρκάδες.

Ο ΟΦΗ χάρη στο γκολ του Περέα στο 88ο λεπτό, πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ», για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα δεν άξιζε να χάσει και το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Σισέ – Νέα πρόταση στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντζιος:

«Δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα και δεν μας άξιζε. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Ήρθαν παιδιά που ήταν καιρό έξω χωρίς προπονήσεις. Ελέγξαμε το ματς στο πρωτο ημίχρονο. Μπλοκάραμε πολυ καλα τον ΟΦΗ. Πήρε μέτρα προς το τέλος ο ΟΦΗ και λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Μουνάφο, που χρειάστηκε να κάνουμε αλχημείες. Παρόλα αυτά δε νομίζω πως ο ΟΦΗ είχε κλασσικές ευκαιρίες. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας αδικεί.

Δεν ξερω αν θα είναι ο Μουνάφο και οι υπόλοιποι που απουσιάζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έχουμε πολλά προβλήματα και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε τα παιδιά να επανέρθουν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό αλλά θέλει τον χρόνο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ