Άρης: Με πέντε νέα πρόσωπα κόντρα στον Βόλο

Άρης: Με πέντε νέα πρόσωπα κόντρα στον Βόλο

Οι Γρέι, Γκαρθία, Πίρσμαν, Ντουκουρέ και Εμπακατά στην ενδεκάδα της σημερινής (20.00) κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ ο Πάρντιου αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα έκανε ο Άλαν Πάρντιου, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι Γκρέι, Γκαρθία, Πίρσμαν, Ντουκουρέ και Εμπακατά είναι τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα.

Ο Πάρντιου είχε να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Νταμπό και Πάλμα, καθώς και τους ανέτοιμους, Καμαρά και Καμάτσο.

Ο Άγγλος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: Χοντρό παρασκήνιο πίσω από τις ρεβάνς Κυπέλλου

Οι Ντουκουρέ και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μαντσίνι θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Ιτούρμπε στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Οντουμπάζιο, Μαζικού, Ιτούρμπε, Ετέμπο, Ροντρίγκες, Σγούρος, Τανούλης και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ