Άρης: «Λαβωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στον Βόλο

Άρης: «Λαβωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στον Βόλο

Με σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο και Νταμπό θα παραταχθούν οι κιτρινόμαυροι, ενώ η νίκη είναι μονόδρομος στο εντός έδρας ματς (21/1, 20.00) με την ομάδα της Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών για τον Άρη στη σημερινή (21/1, 20.00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Εκτός από την ομάδα της Μαγνησίας, οι κιτρινόμαυροι έχουν να αντιμετωπίσουν και σημαντικά προβλήματα απουσιών, ενώ ο Πάρντιου έχει στο μυαλό του και τον προημιτελικό Κυπέλλου (25/1) με τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Νταμπό και Πάλμα, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Καμαρά και Καμάτσο. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην κορυφή της επίθεσης του Γκρέι, που είναι και ο μοναδικός διαθέσιμος φορ. Ακόμα, νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα θα είναι και ο Γκαρθία, που θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Ερωτηματικό αποτελεί, επίσης, αν θα ξεκινήσουν στα αμυντικά χαφ μαζί οι Ετέμπο και Νταρίντα ή αν ο προπονητής του Άρη θα δώσει «ανάσες» σε έναν εκ των δυο, χρησιμοποιώντας στη θέση αυτή τον Γκαρσία. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ένας εκ των Οντουμπάζιο ή Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν θα επιστρέψει στο αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Ιτούρμπε στην αριστερή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ