Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο (pic)

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο (pic)

Με Χουάνγκ και Σαμασέσκου στην αποστολή ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (22/1, 20:30) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ανοδική τους πορεία και να πετύχουν πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός αποστολής τους Ρέτσο και Μαρσέλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Αντίθετα, στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι είναι οι Χουάνγκ και Σαμασέκου.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: Χοντρό παρασκήνιο πίσω από τις ρεβάνς Κυπέλλου

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Κυριακής (22/1, 20:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (21/1) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ