Ο Γκατσίνοβιτς είναι και πάλι εδώ… (pics)

Ο Γκατσίνοβιτς είναι και πάλι εδώ… (pics)

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επιστρέφει στις επάλξεις και ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί παρά να χαμογελά.

Λίγες μέρες πριν πέσει η αυλαία για το 2022, ο παράγοντας ατυχία έκανε ξανά την εμφάνισή του για την ΑΕΚ. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Το σοκ για την Ενωση ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλο, με τον Ματίας Αλμέιδα να «χάνει» ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία του. Ο Σέρβος άσος έκανε τη διαφορά για τους «κιτρινόμαυρους» και το πλήγμα ήταν τεράστιο.

Διαβάστε επίσης: Η Κυριακή μετά το 9-2 του Μίτσελ στον Γιοβάνοβιτς

Σχεδόν ένα μήνα μετά τα χαμόγελα επέστρεψαν στα Σπάτα. Ο Γκατσίνοβιτς ξεπέρασε τον… Γολγοθά που είχε μπροστά του, φωνάζοντας ξανά παρών. Δοκιμασία στη Νίκαια για την ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή το… γρανάζι από το Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Τελευταία φορά, που ο «Γκάτσι» βρέθηκε στις επάλξεις ήταν στο Φάληρο και στο ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτοτε, ακολούθησαν οχτώ αναμετρήσεις για τους «κιτρινόμαυρους» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο απολογισμός; Κάτι παραπάνω από θετικός, με τον «Πελάδο» να καλύπτει με εσωτερικές κινήσεις το μεγάλο κενό του 27χρονου. Τέσσερα τρίποντα στη Super League και τρεις νίκες στο Κύπελλο μέτρησε ο Δικέφαλος. Μοναδικό μελανό σημείο η ήττα από τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Εκεί που οι παίκτες της Ενωσης έχασαν τα… άχαστα.

Με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής και του Παναθηναϊκού (-4), η επιστροφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, δεδομένα τη δυναμώνει. Απαντες γνωρίζουν το τι μπορεί να προσφέρει στο καλοκουρδισμένο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα ο Σέρβος.

Ο Γκατσίνοβιτς είναι ένα πολυεργαλείο από τα λίγα, που έχει καταθέσει πολλάκις τα διαπιστευτήριά του. Με την αρχοντική του παρουσία στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με τη γεμάτη στατιστική, ο «Γκάτσι»… φωτογράφιζε τον λόγο που η Ενωση κατέβαλλε ένα εκατομμύριο ευρώ στη Χοφενχάιμ για την απόκτησή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» τον «έκλεψαν» από το τριφύλλι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον κόουτς του Δικεφάλου να γνωρίζει καλύτερα από όλους το τι… όπλο έχει στα χέρια του. Λίρα εκατό για την ΑΕΚ ο Σέρβος, με τον Αργεντινό τεχνικό να τον έχει μετατρέψει σε σκόρερ και «σερβιτόρο». Τέσσερα γκολ και δύο ασίστ έχει καταγράψει το εφετινό κοντέρ του 27χρονου άσου σε 12 αναμετρήσεις στον μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Γκατσίνοβιτς μπορεί να ανταποκριθεί άριστα σε όποιο ρόλο του ζητηθεί, με τον Πελάδο να περιμένει πως και πως την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο.

Η πορεία της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έφερε φαρδιά-πλατιά (και) την υπογραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος είχε «κουμπώσει» στο παιχνίδι της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα και η επιστροφή του στη δράση έρχεται στο κατάλληλο timing: Ο 27χρονος μπορεί να αποδειχθεί το… κλειδί της Ενωσης για τον τίτλο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ