Άρης: Με Μαντσίνι, Πάλμα αλλά και σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με Μαντσίνι, Πάλμα αλλά και σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (25/1) κρίσιμου προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Πάλμα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ αντίθετα νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Νταμπό, Εμπακατά καθώς και οι ανέτοιμοι Καμαρά και Καμάτσο.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα αγωνιστεί στον αυριανό (25/1) προημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του, δεν υπάρχει, όμως οριστική συμφωνία και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ακόμα ο Πάλμα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Πάρντιου. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Νταμπό, Εμπακατά, καθώς και οι ανέτοιμοι Καμαρά και Καμάτσο.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουόκαπ: Αποκάλυψη για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (pics)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (25/01), στο πλαίσιο της 7ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Luis Palma, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Dabo, M’Bakata, Nkoulou (τραυματίες), Kamara, Camacho (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ