Επίσημα στον Ιωνικό ο Γρηγορίου (pic)

Επίσημα στον Ιωνικό ο Γρηγορίου (pic)

Την έναρξη της συνεργασίας του Ιωνικού με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τη θέση του προπονητή, ανακοίνωσαν οι Νικαιώτες.

Προπονητής του Ιωνικού με κάθε επισημότητα είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα της Νίκαιας στην προσπάθειά της για παραμονή στην Super League, μετά και την απομάκρυνση του Δημήτρη Σπανού από τον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

Διαβάστε επίσης: Στο Καραϊσκάκη ο τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ!

«Νέος προπονητής του Ιωνικού ο Μιχάλης Γρηγορίου!

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο της ομάδα μας.

Ο κύριος Γρηγορίου είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής. Έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους και έχει χαράξει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην πρώτη κατηγορία.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η πρώτη του ομάδα ως προπονητής ήταν ο Άγιος Δημήτριος και ακολούθησαν οι Φωστήρας, Αιολικός, ΠΑΣ Κόρινθος, Εθνικός Πειραιά, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Λάρισα και Λαμία.

Συνολικά, ο νέος προπονητής της ομάδας μας μετράει στους πάγκους περισσότερα από 400 παιχνίδια, ενώ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχει 189 αγώνες! Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει εμπειρία και από ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας κοουτσάρει τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο σε αγώνες για τα προκριματικά του Europa League.

Στο επιτελείο του Μιχάλη Γρηγορίου θα βρίσκονται και οι Νίκος Παναγιωτάρας (βοηθός προπονητή), Γιάννης Γεωργιάδης (γυμναστής) και Νίκος Ιωσηφίδης (αναλυτής). Από το τεχνικό επιτελείο αποχωρούν οι Γιάννης Κοντοές (βοηθός προπονητή) και Διονύσης Αλεξόπουλος (αναλυτής), τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή και το επιτελείο του στην οικογένεια του Ιωνικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ