Έκρηξη του Ιωνικού για τη διαιτησία: «Κύριε Μπένετ…» (pics)

Έκρηξη του Ιωνικού για τη διαιτησία: «Κύριε Μπένετ…» (pics)

Οι αποφάσεις των Σιδηρόπουλου και Καραντώνη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του Ιωνικού – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Νίκαιας.

Ανακοίνωση κατά των Τάσου Σιδηρόπουλου (διαιτητή) και Δημήτρη Καραντώνη (VAR) για τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εξέδωσε ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας στέκεται στη φάση του 23ου λεπτού, στην οποία ο νησιώτης διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Ρότα, αλλά και στη φάση της ισοφάρισης, στην οποία όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague μετά την 19η αγωνιστική (pic)

«Η κίνηση του αντιπάλου στόπερ να πιάσει από τον λαιμό τον ποδοσφαιριστή μας που θύμιζε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδοσφαιρικό ματς», τονίζουν μεταξύ άλλων. Ο Ιωνικός μάλιστα απευθύνεται προσωπικά στον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, με την ομάδα της Νίκαιας να αναφέρει: «Το «έργο» σας στην ελληνική διαιτησία θα μείνει στην ιστορία…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριε Μπένετ σας ευχαριστούμε πολύ για τον ορισμό του κυρίου Σιδηρόπουλου ως πρώτο διαιτητή αλλά και του κυρίου Καραντώνη σε ρόλο VAR.

Επιβεβαιώσατε πλήρως τους φόβους που είχαμε εξ αρχής Ένα ιδανικό δίδυμο για να μη δει το πέναλτι του Ρότα στο 23ο λεπτό σε καθαρό χέρι. Όπως φυσικά… έβλεπαν φάουλ διαρκώς στο δικό μας μισό του γηπέδου, βάζοντας τον Ιωνικό διαρκώς μέσα στην περιοχή και δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα για να απειλεί. Βέβαια, στο επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Βίντα, μάλλον δεν είδατε κάτι.

Ούτε το γεγονός ότι η κίνηση του αντιπάλου στόπερ να πιάσει από τον λαιμό τον ποδοσφαιριστή μας που θύμιζε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδοσφαιρικό ματς… Όλα καλά κύριε Μπένετ, ευχαριστούμε και πάλι! Το «έργο» σας στην ελληνική διαιτησία θα μείνει στην ιστορία…», ανέφεραν χαρακτηριστικά στη Νεάπολη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Νίκαιας συνόδευσε την ανακοίνωσή της με τις παρακάτω φωτογραφίες, που δείχνουν το επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα, πριν το γκολ του Βίντα, με το οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ