Τι είπε η ΑΕΚ για τον Μαντσίνι και την εμπλοκή της

Τι είπε η ΑΕΚ για τον Μαντσίνι και την εμπλοκή της

Θέση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να προσπάθησε να μπει «σφήνα» στην υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και με τη… βούλα είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» το οποίο θα έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει «σφήνα» και να χαλάσει τη μεταγραφή. Κάτι τέτοιο ωστόσο σύμφωνα με την ίδια την Ένωση δεν ισχύει, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε θέση και διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια.

Μάλιστα την ΑΕΚ επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ Άρης, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η Ένωση δεν ενεπλάκη στην υπόθεση του Μαντσίνι.

Διαβάστε επίσης: Σαμασέκου: Το «δώρο» από το Μάλι που ο Μίτσελ έκανε στον Εμβιλά

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε», αναφέρουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ