Η αντίδραση δεν ήρθε με καλό ποδόσφαιρο, αλλά με στοιχεία απαραίτητα για να πάρεις τίτλο…

Η αντίδραση δεν ήρθε με καλό ποδόσφαιρο, αλλά με στοιχεία απαραίτητα για να πάρεις τίτλο…

Ο Μίτσελ δεν έκρυψε ότι δεν ικανοποιήθηκε από το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού, αλλά χάρηκε το πάθος, την ένταση, την προσωπικότητα και τα νέα πρόσωπα...

Ανακούφιση. Ικανοποίηση. Αντίδραση. Λέξεις που αποτυπώνουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού την επομένη της μεγάλης και δύσκολης πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο αποκλεισμός του Αρη, με τον τρόπο που έγινε, και με νίκη στο φινάλε, με 10 παίκτες, όπως και η ψυχωμένη παρουσία του συνόλου, προσέφεραν ικανοποίηση στον Μίτσελ.

Ναι, οι Ερυθρόλευκοι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους. Τουναντίον. Είχαν πάλι αμυντικές αδυναμίες και εάν δεν ήταν ο εκπληκτικός Κωνσταντής Τζολάκης τα πράγματα μπορεί να γίνονταν περίπλοκα. Ακόμη κι έτσι, όμως, η πρόκριση κατακτήθηκε.

Ο Σαμασέκου έκανε «δήλωση» 11άδας, ο Ελ Αραμπί σκόραρε και… ξεμπλόκαρε και το σύνολο έβγαλε πάθος και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο. Στοιχεία που είχαν λείψει από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Και τα οποία είναι απαραίτητα, εάν ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του νταμπλ.

Από το πρωί της Πέμπτης ο Μίτσελ άλλαξε τη συζήτηση στο Ρέντη. Και ήδη στο μυαλό των Πειραιωτών δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, που δεν έχει γνωρίσει την ήττα εδώ και πέντε αγώνες. Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα με τους Κρητικούς σε σχέση με ό,τι συνέβη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα, ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, αλλά αυτή τη φορά είναι πιθανό να έχει στο πλευρό του τον Τζάτζε Σαμασέκου και όχι τον Εμβιλά, ο οποίος είναι πιθανό να ξεκουραστεί. Σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα, είναι δεδομένο ότι ο Σισέ θα είναι βασικός από τη στιγμή που ο Ντόη είναι τιμωρημένος, ενώ θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας διεκδικεί και ο Ραμόν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Θεσσαλονίκη.

Ενώ και ο Ανδρούτσος διεκδικεί θέση στο δεξιό άκρο, αντί του Ροντινέι, ο οποίος επίσης έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα. Στην επίθεση είναι πιθανό ο Φορτούνης να πάρει θέση στην 11άδα, ίσως και σε θέση 10, καθώς ο Μπιέλ είναι κουρασμένος με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ