Μώραλης για τον τελικό του Super Cup: «Σημαντική επιτυχία για το ‘Καραϊσκάκη’, τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά»

Μώραλης για τον τελικό του Super Cup: «Σημαντική επιτυχία για το ‘Καραϊσκάκη’, τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησε για την επιτυχία τού να φιλοξενήσει το «Γ. Καραϊσκάκης» τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup.

Την πολύ σημαντική επιτυχία τού να διοργανωθεί στην Ελλάδα και το «Γ. Καραϊσκάκης» ο μεγάλος τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup τον προσεχή Αύγουστο, σχολίασε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι Ένα 90,4 fm», τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι μεγάλη επιτυχία τόσο για το γήπεδο, όσο για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Πειραιά, ενώ επισήμανε πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να βγει η πόλη… ασπροπρόσωπη.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μώραλης:

«Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για το Καραϊσκάκη, τον Ολυμπιακό αλλά και τον Πειραιά γιατί όλα τα βλέμματα της Ευρώπης θα είναι στραμμένα στο Στάδιο και τον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερος πρεσβευτής της πόλης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θα κάνουμε οτι μπορούμε ως πόλη, ως δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να βγάλουμε τον Πειραιά ασπροπρόσωπο και να πάρει την προβολή που πρέπει σε όλο τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ