Η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Βόλο (pic)

Η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Βόλο (pic)

Με τον νεοαποκτηθέντα, Νίκολα Στάγιτς, για πρώτη φορά στην αποστολή του ο Παναιτωλικός κόντρα στον Βόλο.

Με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα Νίκολα Στάιτς, αλλά και με σημαντικές απουσίες, θα μεταβεί ο Παναιτωλικός στον Βόλο, για την αυριανή (28/1, 19:30) αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League με την τοπική ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα, Γιάννη Ανέστη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, τον επίσης τραυματία Αποστολάκη, καθώς και τον Μλάντεν, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Διαβάστε επίσης: «Σημαδεύοντας» τον Μπόλντγουιν…

Τα ονόματα αυτά συμπληρώνουν το απουσιολόγιο, όπου παραμένουν… εγγεγραμμένοι οι χειρουργημένοι Μπακάκης και Νταγκό, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βαρόνε, που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν τις προσεχείς ημέρες από την ομάδα του Αγρινίου.

Στη διάθεση του Αναστασίου για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό βρίσκονται οι Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ