Συμφώνησε ο ΠΑΟΚ για Κεντζιόρα – Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Πολωνός

Συμφώνησε ο ΠΑΟΚ για Κεντζιόρα – Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Πολωνός

Μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού έσκασε και μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ που παίρνει δανεικό τον Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου.

Πολύ κοντά στη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μία μέρα μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Δικέφαλος έφτασε σε συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου για την απόκτηση του 27χρονου Πολωνού μπακ, Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Η δεύτερη καριέρα του Μάνταλου στην ΑΕΚ (vids)

Οι «ασπρόμαυροι» θα αποκτήσουν τον διεθνή άσο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ η άφιξή του αναμένεται απόψε στις 21:00 με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης. Αύριο θα περάσει τα ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με τη φανέλα της Ντιναμό, ο Κεντζιόρα έχει καταγράψει 198 συμμετοχές (7 γκολ, 20 ασίστ), ενώ έχει περάσει και από τη Λεχ Πόζναν (158 συμμετοχές, 11 γκολ, 12 ασίστ). Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει στα… πόδια του και 26 ματς με την εθνική Πολωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ