Με Ελίασον η αποστολή της ΑΕΚ για τον Άρη (pic)

Με Ελίασον η αποστολή της ΑΕΚ για τον Άρη (pic)

Με τον Νίκλας Ελίασον η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη. Μέσα και ο Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Τρεις και πλέον μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για το κάταγμα περόνης που είχε υποστεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε και είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο Σουηδός άσος συμπλήρωσε μία εβδομάδα προπονήσεων σε φουλ ρυθμό και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Μένει να φανεί βέβαια αν θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι ο 49χρονος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Άλλος Αλαφούζος πλέον στον Παναθηναϊκό – Τα 5 σημάδια της αλλαγής

Στην αποστολή είναι κανονικά και ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο θα ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένει ο Μίλαντ Μοχαμάντι που έχει δρόμο ακόμα μέχρι να επιστρέψει αλλά και ο Πάολο Φερνάντες με ελαφριά θλάση.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ