Ελίασον: «Ο κόσμος μου έδωσε κίνητρο να επιστρέψω πιο γρήγορα»

Ελίασον: «Ο κόσμος μου έδωσε κίνητρο να επιστρέψω πιο γρήγορα»

Στο κίνητρο που του έδωσε ο κόσμος στάθηκε ο Νίκλας Ελιάσον στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην δράση.

Μετά από σχεδόν ένα τρίμηνο, ο Σουηδός εξτρέμ αγωνίστηκε και πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, με τον κόσμο να του δίνει το standing ovation και… έξτρα κίνητρο, όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μίτσελ για τις μεταγραφές

Ένα σχόλιο για τη νίκη της ΑΕΚ: «Το παιχνίδι ήταν απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, αλλά έχουμε καλούς παίκτες. Θελήσαμε από την αρχή να τους πρεσάρουμε και έπειτα στην εξέλιξη του ματς είχαμε έξτρα λύσεις από τον πάγκο. Έχουμε πολύ ποιότητα ως ομάδας, το δείξαμε όπως και ότι δουλεύουμε σκληρά».

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμένα, πρώτη φορά είχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Είχα απίστευτη συμπαράσταση από τους οπαδούς, μου έστειλαν από την αρχή πολλά μηνύματα. Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στο ιατρικό επιτελείο και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Θωμά Παπαδά (σσ. τον φυσικοθεραπευτή), ο οποίος με βοήθησε ακόμη περισσότερο να ανταπεξέλθω μετά τον τραυματισμό μου».

Για το standing ovation του κόσμου όταν μπήκε στο γήπεδο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ πραγματικά στον κόσμο, από την πρώτη στιγμή έλαβα πολλά μηνύματα και μου έδωσαν κίνητρο για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου. Θέλω όσο πιο γρήγορα να επιστρέψω στο 100&».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ