Τα βλέμματα σε Τούμπα και Τρίπολη

Τα βλέμματα σε Τούμπα και Τρίπολη

Με τρία παιχνίδια κλείνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Συνέχεια στο πολύ καλό διάστημα που διανύει θέλει να δώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά που προέρχεται από τις συνεχόμενες επιτυχίες απέναντι στον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο φιλοξενεί στην Τούμπα (18:00) τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Κούρτιτς, Λύρατζη, Μουργκ, Τσαούση, Κουαλιάτα και τους τιμωρημένους Αουγκούστο και Τόμας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην αναμένεται ωστόσο να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός για τον Σέρζι Κανός – Επαφές για τον 26χρονο Ισπανό εξτρέμ των 12.000.000 € – Κι άλλη λύση υπό συζήτηση

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που ψάχνει τον εαυτό του. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, με τα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ να «ξεγυμνώνουν» την αλήθεια.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται τη νίκη ώστε να επιστρέψει στην κορυφή, με το έργο της ωστόσο να είναι δύσκολο, καθώς τελευταία φορά που οι «πράσινοι» έφυγαν με το διπλό από την Τρίπολη ήταν το 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ