Άρης: Επιστροφές και απουσίες ενόψει Ιωνικού

Άρης: Επιστροφές και απουσίες ενόψει Ιωνικού

Ο Ετέμπο θα εκτίσει την τιμωρία του στο σαββατιάτικο (4/2) παιχνίδι στη Νίκαια, ο Πάρντιου θα αποφασίσει για τον Φαμπιανο που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ οι Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο και Ενκουλού αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (31/1) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Πάρντιου και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο (4/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό.

Τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν για τον Άλαν Πάρντιου ούτε γι΄ αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ετέμπο, μετά την άδικη αποβολή του (η πρώτη κίτρινη ήταν πολύ αυστηρή) κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Σέρζι Κανός: Από τη Μασία και τα «φυτώρια» της Λίβερπουλ, στα σαλόνια της Premier League και τον Ολυμπιακό (pics, vids)

Ακόμα, η κάρτα που δέχτηκε ο Φαμπιάνο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η έβδομη, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, με τον Άρη να αντιμετωπίζει κατά σειρά τους Ιωνικό (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Ατρόμητο (εντός). Τέλος, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Εμπακατά, που συνεχίζει την αποθεραπεία του, καθώς έχει υποστεί θλάση.

Ο Πάρντιου, πάντως, θα μπορεί εκτός απροόπτου να υπολογίζει και σε σημαντικές επιστροφές. Συγκεκριμένα, οι Καμαρά, Πάλμα και Καμάτσο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ με επιτυχία ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του μετά από δυο μήνες και ο Ενκουλού, που πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ