ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται από ήττα στην έδρα του ΟΦΗ (0-1), ενώ νωρίτερα μετρούσε μία νίκη σε πέντε αγώνες. Τα πολλά ανασταλτικά κενά, έχουν φέρει την ομάδα από την Τρίπολη, τρεις θέσεις από την ουρά. Δεν πέτυχε γκολ στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς και έτσι το αρνητικό σερί συνεχίζεται.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πλέον, μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ έπεσε πρόσκαιρα στη 2η θέση, αφού οι πράσινοι γνώρισαν ήττα και στο πρωτάθλημα (0-3) από τον ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική. Βέβαια, με νίκη σήμερα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή.

Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, γνώρισε αποκλεισμό από το Κύπελλο, την περασμένη εβδομάδα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει 1-1 στη Λεωφόρο, μετά τη νίκη του με 2-0 στο πρώτο ματς, στην Τούμπα. Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Μαντσίνι, που ήρθε από τον Άρη, να έχει ήδη κάνει ντεμπούτο, τουλάχιστον οι επιλογές μπροστά, αυξήθηκαν.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Δευτέρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ