Στην Αγγλία ο Βατσλίκ, υπογράφει στη Χάντερσφιλντ – Στη Λουντογκόρετς ο Αβιλα, φεύγουν Αγκιμπού, Ντε Λα Φουέντε

Στην Αγγλία ο Βατσλίκ, υπογράφει στη Χάντερσφιλντ – Στη Λουντογκόρετς ο Αβιλα, φεύγουν Αγκιμπού, Ντε Λα Φουέντε

Ο Ολυμπιακός κλείνει τα ανοιχτά κεφάλαια του ρόστερ του. Ο Βατσλίκ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, ο Αβιλα στη Βουλγαρία, ανακοινώνονται κι άλλες αποχωρήσεις.

Ο Ολυμπιακός κλείνει τις ανοιχτές υποθέσεις του ρόστερ του, ολοκληρώνοντας της μετακινήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χάντερσφιλντ και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νησί.

Ο Τσέχος γκολκίπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον περιμένει την ολοκλήρωση των τελικών επαφών μεταξύ των δύο ομάδων για να τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο Βατσλίκ αποχωρεί από τον Πειραιά μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας και συνολικά 57 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Εκτός Ελλάδος βρίσκεται ήδη και ο Γκονζάλο Αβιλα. Ο Ισπανός δεξιός μπακ συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λουντογκόρετς και σήμερα αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο Ισπανός δεξιός μπακ αγωνίστηκε σε συνολικά 21 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας μία ασίστ.

Στη Γαλλία βρίσκεται από χθες και ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ δεν κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ ότι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό τα στοιχεία για τα οποία χαρακτηριζόταν όταν αποκτήθηκε.

Ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε σε μόλις 5 παιχνίδια με τους Ερυθρόλευκους και συνολικά 197 λεπτά, δεν είχε κάποιο γκολ ή ασίστ, με σημαντικότερη στιγμή του τις απίθανες χαμένες ευκαιρίες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο παίκτης ενημερώθηκε από τη Μαρσέιγ για τις ομάδες που τον θέλουν να σήμερα θα επιλέξει τον τελικό προορισμό του.

Προς ολοκλήρωση οδεύει και η μετακίνηση του Αγκιμπού Καμαρά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει στείλει επίσημη πρόταση για τον εξάμηνο δανεισμό του μέσου από τη Γουινέα και εάν όλα πάνε καλά, σήμερα θα υπάρξει οριστική απόφαση για την παραχώρησή του. Με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι το θέμα έχει κλείσει.

Τέλος, σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα φανεί και τι μέλλει γενέσθαι με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Ελληνας μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Κόνιασπορ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη στην υπόθεσή του. Επίσης, ο Ολυμπιακός δείχνει να μην συζητάει πλέον θέμα αποχώρησης του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς η πρόταση της Μονπελιέ δεν έγινε αποδεκτή και επίσης επειδή είναι αμφίβολο εάν μπορεί τώρα να βρεθεί αντικαταστάτης. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ