Χαμός για το πρωτάθλημα – Αυτές είναι οι αποδόσεις για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (pics)

Χαμός για το πρωτάθλημα – Αυτές είναι οι αποδόσεις για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (pics)

Τι συμβαίνει με τις αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή στη Superleague, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ που είναι φαβορί, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Το φετινό πρωτάθλημα της Superleague έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αμφίρροπα και κυρίως ανατρεπτικά των τελευταίων χρόνων, με τέσσερις ομάδες να παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι όλοι στο «κόλπο» για την κούπα, την ώρα που απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και άλλες 10 στα play off που εν πολλοίς θα κρίνουν τα πάντα.

Η ήττα μάλιστα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα στην Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας, έβαλε ακόμη μεγαλύτερη «φωτιά» στη «μάχη», καθώς πλέον τις τέσσερις ομάδες τις χωρίζουν όλοι κι όλοι 5 βαθμοί. Η μεγάλη ανατροπή είναι αναμφίβολα στην κορυφή όπου η ΑΕΚ «πάτησε» για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, με το τριφύλλι να ακολουθεί και λίγο πιο πίσω τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν έχει υπάρξει και ανατροπή και στις αποδόσεις των μπουκ για το ποια ομάδα θα καταφέρει να σηκώσει το φετινό πρωτάθλημα, αφού πλέον η Ένωση είναι εκείνη που θεωρείται φαβορί, όχι όμως πολύ μακριά από τους υπόλοιπους.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι δίνουν περίπου 1.90-2.10 για να τερματίσουν πρώτοι, ενώ ο Ολυμπιακός πλέον είναι στη δεύτερη θέση με απόδοση περίπου στο 3.50, χάρη στις πολλές απώλειες του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι στο -1 από την ΑΕΚ αν είχε κερδίσει τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο. Δεδομένα όμως όλοι οι μπουκ υπολογίζουν και μάλιστα με το παραπάνω τον πρωταθλητή Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, στην τρίτη θέση και σε απόδοση περίπου 5.00 έχει πέσει ο Παναθηναϊκός, που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν πρώτο φαβορί, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός κοντά, αφού τον δίνει 7.00 απόδοση να βγει πρώτος. Κλείνοντας, ο 5ος στη λίστα είναι ο Άρης, αλλά μόνο για το τυπικό, αφού δίνει 3500.00 να φτάσει στην κορυφή, κάτι που μοιάζει και είναι αδύνατον.

Δείτε τις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ