Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της» (pics)

Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της» (pics)

Η ομιλία του Ματίας Αλμέιδα στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των Παλαίμαχων της ΑΕΚ όπου έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Λίγες ώρες μετά την πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ στα Σπάτα, την πίτα τους έκοψαν και οι Παλαίμαχοι του συλλόγου σε μαγαζί της Νέας Χαλκηδόνας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στελέχη της ΠΑΕ και ο Ματίας Αλμέιδα με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, ο Αργεντινός προπονητής έβγαλε μία συγκινητική ομιλία όπου μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και για το τι σημαίνει για εκείνον η ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Το παρκέ του ΟΑΚΑ έγινε κορτ – Χαμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά! (vid+pic)

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Υπήρξα ποδοσφαιριστής όπως πολλοί από εσάς. Σήμερα τυχαίνει να είμαι προπονητής, όπως υπήρξατε πολλοί από εσάς και θεωρώ πως είναι κάτι πολύ όμορφο να γίνεται κάτι τέτοιο για όσους περάσανε από ένα κλαμπ όπως εσείς. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην πρόσκληση που μου κάνατε. Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω ότι κάποιοι θυμούνται κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν πια. Άκουσα ότι ο πρόεδρος και ο ιδιοκτήτης θα σας παρέχει κάποιους χώρους και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Όταν κάποιος σταματάει να παίζει, ο κόσμος τον ξεχνάει. Είναι πολύ όμορφο και είναι θετική η προσπάθεια και η αναγνώριση προς τα πρόσωπά σας.

Πολλοί από εσάς έχουν αποτελέσει μέρος της πλούσιας ιστορίας του κλαμπ, άλλοι έχουν προσπαθήσει. Εμείς έχουμε έρθει στην Ελλάδα ως ξένοι εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και αισθάνομαι ότι όταν κάποιος αντιπροσωπεύει ένα ίδρυμα με την ιστορία της ΑΕΚ, τότε γίνεται μέλος μιας οικογένειας. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι είτε πατέρας είτε μητέρα για όλους μας. Όσοι περνάμε είμαστε μέρος της οικογένειας. Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε μέλη της οικογένειας και θα θέλαμε να γράψουμε ένα μικρό μέρος της ιστορίας σε σχέση με αυτό που γράψατε και εσείς. Η πανδημία έχει πάρει πολύ κόσμο μαζί της. Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της. Σας ευχαριστώ, η ένωση μας κάνει πιο δυνατούς. Μακάρι το επόμενο event που θα γίνει να είναι για να γιορτάσουμε κάτι σημαντικό μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ