Αψεγάδιαστη η Σούπερ Λιγκ για το ποσοστό από το στοίχημα

Αψεγάδιαστη η Σούπερ Λιγκ για το ποσοστό από το στοίχημα

Η συνάντηση του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με την Κάτια Κοξένογλου σε πολύ καλό κλίμα και οι εξαγγελίες που έρχονται.

Ένα από τα πάγια θέματα της διοίκησης της Λίγκας ήταν το ποσοστό από το στοίχημα και η εκταμίευση στα επίπεδα που θέλει η Σούπερ Λιγκ. Ένα ζήτημα που έχει όπως όλα δείχνουν δρομολογηθεί όπως φάνηκε και από την σημερινή συνάντηση που είχε ο Υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας Κάτια Κοξένογλου και υπόλοιπες Λίγκες.

Η συνάντηση που κύλησε σε πολύ καλό κλίμα ανέδειξε για άλλη μια φορά την αψεγάδιαστη Σούπερ Λιγκ που πληροί όλες τις προποθέσεις που θέτει ο Υπουργός για να προχωρήσει στην εκταμίευση. Τόσο η Λίγκα συνολικά όσο και οι 14 ομάδες που την συγκροτούν.

Διαβάστε επίσης: Πήγε νύχτα, «πήρε» την Πόλη και «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Όλα αυτά σε αντίθεση με άλλες Λίγκες που έχουν πολλά ανοικτά θέματα να λύσουν και που ακόμη και αυτά που είναι να πάρουν, όπως η Σούπερ Λιγκ 2, είναι πολλά. Η Σούπερ Λιγκ άλλωστε όπως προκύπτει από τα γεγονότα ετοιμάζεται να πάρει τα χρήματα που δικαιούται από το στοίχημα. Μια Λίγκα που δεν είναι ούτε σε επιτήρηση όπως άλλες ούτε έχει ομάδες σε περίεργα καθεστώτα…

Η ικανοποίηση από πλευράς Σούπερ Λιγκ ήταν ξεκάθαρη, νέα συνάντηση αναμένεται να υπάρξει μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα με τις εξελίξεις να αναμένεται πως θα είναι άμεσες. Καλύπτοντας στο ακέραιο τα «θέλω» της Λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ