​Άρης: Ο Χαλίλοβιτς και οι ελεύθεροι

​Άρης: Ο Χαλίλοβιτς και οι ελεύθεροι

Οι κιτρινόμαυροι θα αποκτήσουν τον διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικό, που έχει λύσει το συμβόλαιο του με τη Ριέκα, ενώ κοιτάζουν, πλέον και στην «δεξαμενή» των παικτών που δεν έχουν συμβόλαιο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με τον Άρη να έχει κάνει μέχρι τώρα τρεις κινήσεις, με την απόκτηση των Αμπουμπακάρ Καμαρά, Βλάντιμιρ Νταρίντα και Λούκας Ρουπ. Δεν θα σταματήσουν, εδώ, όμως, οι κιτρινόμαυροι, καθώς εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα προσθέσουν στο ρόστερ τους και τον Άλαν Χαλίλοβιτς.

Ο 26χρονος διεθνής Κροάτης μεσοεπιθετικός έχει λύσει, ήδη, το συμβόλαιο του με τη Ριέκα και λογίζεται ως ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης μπορεί να τον αποκτήσει. Οι κιτρινόμαυροι επιχείρησαν τις τελευταίες μέρες να κάνουν ακόμα μια μεταγραφή, χωρίς, όμως, οι προσπάθειες τους να καρποφορήσουν.

Διαβάστε επίσης: Αυτά δε γίνονται: «Τρελή» γκάφα της Τσέλσι και… ναυάγιο στη μεταγραφή του Ζιγές στην Παρί!

Πρόσφατο παράδειγμα οι επαφές για την απόκτηση από την Πόρτο του Φερνάντο Αντράντε, για την αποχώρηση του οποίου, όμως, έθεσε «βέτο» ο προπονητής του, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Οι άνθρωποι του Άρη στρέφουν, πλέον, τη προσοχή τους και στην αγορά των ελευθέρων παικτών, έχοντας δικαίωμα να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή μέχρι και τις 17 του τρέχοντος μήνα. Εκτός από εξτρέμ, οι κιτρινόμαυροι θα εξέταζαν υπό προϋποθέσεις και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αν και δεν «καίγονται», καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ενκουλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ