Ενδιαφέρον από Serie A για Βρσάλικο – Ποια ομάδα κινείται για την απόκτηση του

Ενδιαφέρον από Serie A για Βρσάλικο – Ποια ομάδα κινείται για την απόκτηση του

Ποια ομάδα από τη Serie A έχει βάλει στο... μάτι τον Σίμε Βρσάλικο που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό πριν από λίγο καιρό.

Ο Ολυμπιακός τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισε να λύσει από κοινού τη συνεργασία του με τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια σπουδαία καριέρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ και εθνική Κροατίας.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ έκτοτε κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει μιλήσει με αρκετές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του. Παρόλα αυτά δεν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός, την ώρα μάλιστα που φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Serie A.

Για τον Βρσάλικο έχει ενδιαφερθεί δεδομένα η Μαγιόρκα, όπως έχετε διαβάσει, όμως πλέον στο «κόλπο» έχει μπει και η Σαλερνιτάνα, η οποία δεν πρόλαβε να αποκτήσει δεξιό μπακ και ψάχνει από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Ο Κροάτης μπακ είναι στην κορυφή της λίστας της ιταλικής ομάδας, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα υπάρχουν επαφές και ο ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρσάλικο έμεινε στον Ολυμπιακό λίγους μήνες και κατέγραψε συνολικά 7 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ