ΑΕΚ : Τα «κιτρινόμαυρα» buzzer beater

ΑΕΚ : Τα «κιτρινόμαυρα» buzzer beater

Η ΑΕΚ χτυπάει πάντα στο τέλος!

Η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και έχει κατακτήσει βαθμούς και προκρίσεις κυριολεκτικά με… buzzer beater. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα και όχι απλά έσωσε την παρτίδα, αλλά πανηγύρισε έξαλλα. Η τελευταία ήταν αυτή με την ΑΕΛ και την γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου.

Το10.gr σας υπενθυμίζει τις τέσσερις προηγούμενες:

Η αρχή έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική. Στο 90′ του ντέρμπι όπου μεγάλος πρωταγωνιστής είναι και πάλι ο 31χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο Λιβάια σερβίρει και ο Μάνταλος εκτελεί για το τελικό 3-2!

https://youtu.be/fG–RJIaCeg

Τέσσερις μέρες αργότερα ο Μάρκο Λιβάια κόντρα στην Αούστρια Βιέννης για τη φάση των ομίλων του Europa League. ακριβώς στο 90′ ισοφαρίζει το σκορ (2-2) και κρατάει την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ενδέκατη αγωνιστική της Super League και η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» προηγούνται με τον Μολέδο, αλλά ο Λιβάια και πάλι με γκολ στο 90′ χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην «Ένωση» (1-1).

https://youtu.be/HL8ThZ82_Jg

Το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θεωρείται το πιο κομβικό ματς στην πορεία για τον τίτλο. Η «Ένωση» βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 81′ από το γκολ του Ανσαριφάρντ, αλλά βγάζει άμεσα αντίδραση. Ισοφαρίζει στο 87′ με τον Τσιγκρίνσκι και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιακουμάκης δίνει τη χαριστική βολή στους «ερυθρόλευκους» και χαρίζει στο «Δικέφαλο» τους τρεις βαθμούς (2-1)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ