Ολυμπιακός: Η Ροσάριο Σεντράλ θέλει δανεικό τον Λοβέρα

Ολυμπιακός: Η Ροσάριο Σεντράλ θέλει δανεικό τον Λοβέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ροσάριο Σεντράλ χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού και ζήτησε την επιστροφή, με τη μορφή δανεισμού, του Μάξι Λοβέρα.

Προσπάθεια για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα κάνει η Ροσάριο Σεντράλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αργεντίνικος σύλλογος ψάχνει τρόπο να αποκτήσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό ως δανεικό από τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της Ροσάριο Σεντράλ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους παράγοντες του πειραϊκού συλλόγου, για να αποκτήσουν τον Μάξι Λοβέρα.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Στο χέρι μας το νταμπλ»

Έναν παίκτη που γνωρίζουν πολύ καλά στην Ροσάριο Σεντρά, καθώς ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποτελεί γέννημα – θρέμμα του αργεντίνικου συλλόγου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής και κατάφερε να πραγματοποιήσει 66 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, έχοντας 3 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Λοβέρα είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019, αλλά δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Ρασίνγκ, Ομόνοια και τον περασμένο Αύγουστο στον Ιωνικό, με τον οποίο φέτος έχει 16 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Η Ροσάριο Σεντράλ χτύπησε την πόρτα του πειραϊκού συλλόγου και ζήτησε την επιστροφή, με τη μορφή δανεισμού, του Μάξι Λοβέρα. Απομένει να φανεί εάν θα καταφέρει να κάνει δικό της τον 23χρονο μεσοεπιθετικό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Λοβέρα με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ