Μπαρτόλο: «Μας έκανε καλό η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Μπαρτόλο: «Μας έκανε καλό η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Ο Χουλιάν Μπαρτόλο μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπόρεσε να πάρει ένα τεράστιο «τρίποντο» απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Χουλιάν Μπαρτόλο.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε από τους φίλους των Αρκάδων ως ο κορυφαίος της αναμέτρησης και παρέλαβε το βραβείο του, μιλώντας για το ματς με τους «πράσινους» και το πόσο βοήθησε αυτή η νίκη την ομάδα της Πελοποννήσου.

Οι δηλώσεις του Χουλιάν Μπαρτόλο:

Για το βραβείο στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο, ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα κι αυτό διότι είχα αρκετό καιρό που δεν ήμουν στην επιθυμητή, για εμένα, κατάσταση.

Κατάφερα και επέστρεψα με γκολ, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, στην έδρα μας. Ολα πήγαν κατ’ ευχήν στον συγκεκριμένο αγώνα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στους κοντινούς μου ανθρώπους που είναι και στις πιο δύσκολες στιγμές μαζί μου αλλά και στις χαρούμενες, όπως είναι αυτή. Μιλάμε για την οικογένειά μου και την κοπέλα μου.

Από εκεί και πέρα το αφιερώνω σε όλους τους φιλάθλους του Αστέρα που σε κάθε αγώνα που παίζουμε μας στηρίζουν. Βλέπουμε ότι μας αγαπάνε, νιώθουμε την εμπιστοσύνη τους. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να τους το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που φέτος έχει κάνει, σχετικά, ένα καλό πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε στην έδρα τους κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας.

Ωστόσο, από πλευράς μας νιώθουμε καλά, μας έκανε καλό η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε, όπως ήδη κάνουμε, σκληρά για να μπορέσουμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ