ΠΑΕ ΑΕΛ : «Καμία συμφωνία για Μασούρα»

ΠΑΕ ΑΕΛ : «Καμία συμφωνία για Μασούρα»

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που έμπλεξαν τον Γιάννη Μασούρα και τον Ολυμπιακό για συμφωνία των δύο πλευρών, η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πήρε θέση σχετικά με το σενάριο περί συμφωνίας του Γιάννη Μασούρα με τον Ολυμπιακό. Οι βυσσινί διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο ποδοσφαιριστής τους έχει δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες, υποστηρίζοντας ότι οι τελευταίοι έχουν κάνει πρόταση για να τον αποκτήσουν και όχι ότι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη.

Ακόμη, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάρισα αναφέρεται ότι ο Μασούρας έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε εφημερίδα των Αθηνών, η οποία εκφράζει τις απόψεις συγκεκριμένης ΠΑΕ, δημοσιοποιήθηκε η είδησις ότι: ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής μας Γιάννης Μασούρας έχει μεταγραφεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στην ΠΑΕ ΑΕΛ για να μεταγραφεί σε αυτήν ο Γιάννης Μασούρας.

Πρόταση για να μεταγραφεί σε αυτές έχουν κάνει κι άλλες ΠΑΕ, τόσο της Ελλάδος, όσο και του εξωτερικού.

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.

Ο προπονητής μας κ. Αντωνίου ζήτησε από τον κ. Κούγια εάν είναι δυνατόν, λόγω του ότι την επόμενη σεζόν οι στόχοι της ΑΕΛ είναι εντελώς διαφορετικοί από τους στόχους που είχε μέχρι σήμερα, να μην δοθεί μεταγραφή στον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία του συστήματος που αγωνίζεται η ΑΕΛ, αυτήν την στιγμή, εκτός εάν η πρόταση είναι τόσο συμφέρουσα, ώστε να καλυφθεί άμεσα το κένο του και τα χρήματα τα οποία θα εισπραχθούν, να δίνουν την δυνατότητα στην ΠΑΕ ΑΕΛ να αποκτήσει και άλλους αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ