Τί είπε ο Ιτούρμπε για την Γκοϊάς και τα μεταγραφικά σενάρια…

Τί είπε ο Ιτούρμπε για την Γκοϊάς και τα μεταγραφικά σενάρια…

Πήρε θέση για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών ο Χουάν Ιτούρμπε.

Αγνοια δήλωσε ο Χουάν Ιτούρμπε για τα μεταγραφικά σενάρια που τον φέρνουν στην… πόρτα της Γκοϊάς.

Ο Παραγουανός επιθετικός του Άρη ξεκαθάρισε πως είναι συγκεντρωμένος στο σημερινό ματς με τον Ιωνικό, βάζοντας φρένο στις μεταγραφικές φήμες των τελευταίων ωρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά τις ήττες που προηγήθηκαν: «Η πραγματικότητα είναι ότι ψυχολογικά δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε τα πράγματα. Ξέραμε ότι όταν αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες τα πράματα δεν είναι εύκολα. Επίσης, ξέρουμε ότι αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δεν απομένουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος».

Για το αν το παιχνίδι το κάνει πιο δύσκολο για τον Άρη το γεγονός ότι ο Ιωνικός είναι τελευταίος στη βαθμολογία και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, απάντησε: «Όλα παίζουν ρόλο. Στο γήπεδό τους, μάλιστα, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, δεν έχουμε άλλη επιλογή πέρα από τη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη: «Είχαμε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε το παιχνίδια αυτό για μια ολόκληρη εβδομάδα. Είχαμε μια τέτοια ευκαιρία μετά από πολύ καιρό, που δίναμε αγώνες σερί. Αγωνιστικά είμαστε καλά, αν και ψυχολογικά όχι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί τις δυνατότητες τις έχουμε για τη νίκη».

Για το πως θα λύσει ο Άρης το πρόβλημα των γκολ: «Εκ πρώτης, αυτή είναι μια ερώτηση που απευθύνεται κυρίως στους επιθετικούς. Είμαστε ομάδα, όμως, και όλοι μαζί πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα. Πιστεύω ότι έχουμε τον τρόπο κι ελπίζω ότι θα βρούμε ένα ή δύο γκολ αύριο κόντρα στον Ιωνικό».

Για τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που τον στέλνουν στην Γκοϊάς: «Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτά που αναφέρουν στη Βραζιλία. Προσωπικά, μόνο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό είμαι συγκεντρωμένος».

Για τον Άλκη Καμπανό: «Έχω παρακολουθήσει ό,τι έχει γίνει. Ξέρουμε ότι ήταν μια τραγωδία. Ένα άσχημο γεγονός, μια πραγματική τραγωδία… Ολόκληρος ο Άρης, και ειδικότερα εμείς οι παίκτες, είμαστε δίπλα στην οικογένεια του Άλκη! Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θέλω να τους πω ότι δεν είναι μόνοι τους. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ