Άρης: Με νέα πρόσωπα η αποστολή κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Με νέα πρόσωπα η αποστολή κόντρα στον Ιωνικό

Ο Πάρντιου θα ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης τους εκλεκτούς του ενόψει του αυριανού (4/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό και αναμένεται να έχει σημαντικές επιστροφές, όπως των Καμάτσο και Καμαρά, ενώ πιθανότητες έχουν και οι Ρουπ και Ενκουλού.

Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Άρης στο αυριανό (4/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, καθώς ο Πάρντιου θα μπορεί, εκτός απροόπτου, να υπολογίζει σε σημαντικές επιστροφές. Ο Άγγλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, στην οποία αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Καμαρά και Καμάτσό.

Ακόμα, αρκετές πιθανότητες έχουν οι Ενκουλού και Ρουπ, ενώ πιο δύσκολο αλλά όχι απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβει ο Εμπακατά, που έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα, σημαντική απώλεια είναι αυτή του Ετέμπο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Λάζαρος Ρότα: Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση, ένα… συμβόλαιο δρόμος

Ο Νταμπό αναμένεται να είναι το αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα και ο παρτενέρ του Ντουκουρέ στα αμυντικά χαφ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θέση στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί και ο Καμαρά, ενώ οι Πίρσμαν και Μαζικού είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ