Άρης: Ντεμπούτο για Ρουπ κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Ντεμπούτο για Ρουπ κόντρα στον Ιωνικό

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ στη διάθεσή του Πάρντιου για το αυριανό (4/2) εκτός έδρας παιχνίδι στη Νίκαια τέθηκαν και οι Καμαρά, Καμάτσο και Εμπακατά.

Ο Λουκάς Ρουπ είναι πιθανό να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη στον αυριανό (4/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αναμέτρησης από τον Άλαν Πάρντιου. Ακόμα, στη διάθεσή του Άγγλου τεχνικού τέθηκαν και οι Καμάτσο, Καμαρά και Εμπακατά, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ετέμπο, ο τραυματίας Πάλμα και ο ανέτοιμος Ενκουλού.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (04/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Kamara, Camacho, Rupp, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, M’Bakata, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Etebo (τιμωρημένος), Manu Garcia, Luis Palma, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Nkoulou (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Hajrovic, Παναγίδης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ