«Τρέλα» για Πινέδα στο Μεξικό: «Βιώνει εξαιρετικές στιγμές στην ΑΕΚ»

«Τρέλα» για Πινέδα στο Μεξικό: «Βιώνει εξαιρετικές στιγμές στην ΑΕΚ»

Δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό.

Εχουν ιδιαίτερη αδυναμία στον Ορμπελίν Πινέδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Στο Μεξικό λατρεύουν τον άσο της ΑΕΚ και δεν σταματούν να ασχολούνται μαζί του.

Στην χώρα των Αζτέκων παρακολουθούν την πορεία του Ορμπελίν Πινέδα, με τον 26χρονο παίκτη να έχει αποκτήσει μόνιμη… θέση στα μεξικανικά πρωτοσέλιδα.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο μπάσκετ του Μπαρτζώκα παράγει «Μιχάλης Λούντζης οε, οε, οε…»

Αυτή την φορά, με τον άσο της ΑΕΚ, ασχολείται εκτενώς η ιστοσελίδα «strikers.futbol». Οι Μεξικανοί αποθεώνουν τον 26χρονο παίκτη για τα μέχρι τώρα επιτεύγματά του στα ελληνικά γήπεδα, ενώ στέκονται και στον Ματίας Αλμέιδα.

«Ο Ορπελίν Πινέδα βιώνει στην Ελλάδα εξαιρετικές στιγμές εκεί όπου βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος τον προπονούσε και στη Τσίβας. Οι σπουδαίες του εμφανίσεις, τον έχουν κάνει ένα από τα πιο βασικά πρόσωπα. Έχει παίξει 23 παιχνίδια με την ΑΕΚ στην οποία πήγε δανεικός από τη Θέλτα και έχει ήδη μετρήσει 8 γκολ συν 3 ασίστ», σημειώνουν, ενώ προσθέτουν με αφορμή ένα ποστ που ανακηρύσσει το πανηγυρικό… Show του ποδοσφαιριστή κάθε φορά που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, το καλύτερο όλων στο Μεξικό!

«Ο Πινέδα κέρδισε τις καρδιές των Μεξικανών και μπήκε στο στόχαστρο συλλόγων από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τώρα, με αυτά που κάνει, αναγνωρίστηκε από τη διάσημη σελίδα somosanalistas ως ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο πανηγυρισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ