Νταρίντα: «Μόνο φάρμακο για εμάς, η νίκη με Ιωνικό»

Νταρίντα: «Μόνο φάρμακο για εμάς, η νίκη με Ιωνικό»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έδωσε το σύνθημα της νίκης για τον Άρη, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του τα συγκεκριμένα αποτελέσματα και να κάνει μια νέα αρχή, απόψε κόντρα στον Ιωνικό (4/2, 19:00).

Αυτό τόνισε και με δηλώσεις του, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μιλώντας στην κάμερα των καναλιών, Novasports.

Διαβάστε επίσης: Ο MVP Λούντζης αποκαλύπτεται στο «10»: Έτσι έφτασα στο ματς καριέρας…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τις δύο προηγούμενες ήττες: «Ασφαλώς, δεν είναι η κατάσταση που θα θέλαμε να βρισκόμασταν αυτή τη στιγμή. Αισθάνομαι μετά από αυτά τα δύο αποτελέσματα ότι μόνος τρόπος να την αλλάξουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι, για να αρχίσουμε να παίρνουμε και πάλι καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπορεί να ανακάμψει ψυχολογικά και αγωνιστικά: «Το φάρμακο είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ιωνικό! Είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανακάμψουμε. Πλέον, το μόνο που διεκδικούμε είναι μια καλύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για το πώς ο Άρης θα μπορέσει να βρει πιο εύκολα το γκολ: «Κατ’ αρχάς, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία είκοσι μέτρα, στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια. Επίσης, πρέπει να βρίσκουμε γκολ από στημένες φάσεις».

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Είδαμε τον αντίπαλο, τον μελετήσαμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντί του. Έχουμε δει ποιοι είναι οι παίκτες – “κλειδιά” και ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε».

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Άρη! Η λίγκα είναι πολύ καλή, έχει καλό επίπεδο. Τα παιχνίδια είναι δυνατά. Τα γήπεδα έχουνε κόσμο, ειδικά στα παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Αποτελεί έκπληξη για μένα ότι κάποια ντέρμπι στην Ελλάδα θυμίζουν δυνατά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ