Άρης: Μονόδρομος η αντίδραση κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Μονόδρομος η αντίδραση κόντρα στον Ιωνικό

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Άρη, εκτός από τη νίκη στο σημερινό (4/2, 19.00) παιχνίδι στη Νίκαια, ενώ ο Πάρντιου θα πάρει την τελευταία στιγμή τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο Άρης δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η νίκη στο σημερινό (4/2, 19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, είναι ο μοναδικός αποδεκτός στόχος. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν ψυχολογία, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για ορισμένες θέσεις στο βασικό σχήμα. Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, οριακό προβάδισμα φαίνεται ότι έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γκρέι, χωρίς, όμως, να αποκλείεται και το να ξεκινήσει ο Καμαρά.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο μπάσκετ του Μπαρτζώκα παράγει «Μιχάλης Λούντζης οε, οε, οε…»

Ο Πάλμα εξακολουθεί να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ σε ότι αφορά τις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, προβάδισμα έχουν οι Γκαρσία και Ιτούρμπε. Στις προηγούμενες προπονήσεις, δοκιμάστηκε και ο Μαζικού στο αριστερό άκρο, χωρίς, πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι τερματοφύλακας, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Νταμπό θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ετέμπο και θα είναι ο παρτενέρ του Ντουκουρέ στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Νταρίντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ