Δικάζουν την ΠΑΕ οι οπαδοί της- Χαμός στο Facebook της ΑΕΚ! (pics)

Δικάζουν την ΠΑΕ οι οπαδοί της- Χαμός στο Facebook της ΑΕΚ! (pics)

«Βράζει» ο κόσμος για την ένσταση της ΑΕΚ για τα... εκατοστά στο Περιστέρι. Πολλοί είναι εκείνοι που «δικάζουν» την ΠΑΕ στα social media και απαιτούν να γίνει ο αγώνας.

Η οριστική αναβολή της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε να βγει με… μετροταινία και εντέλει έδωσε εντολή να μην γίνει το παιχνίδι.

Μια απόφαση που «τινάζει» τη Superleague στον… αέρα και που το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κριθεί στα δικαστήρια, με τους κιτρινόμαυρους να πηγαίνουν για μια… χάρτινη νίκη.

Μόλις βγήκε το επίσημο περί οριστικής αναβολής στο Περιστέρι, στο Facebook της ΑΕΚ και γενικά στα social media του συλλόγου επικράτησε ο κακός χαμός από τους ίδιους οπαδούς των κιτρινόμαυρων οι οποίοι είναι έξαλλοι με όσα έκανε η ΠΑΕ κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και με το γεγονός ότι θα κυνηγήσει να πάρει το ματς στα χαρτιά και στα δικαστήρια.

Πολλά σχόλια από τον κόσμο της Ένωσης, «δικάζουν» τους ανθρώπους της ΠΑΕ και της διοίκησης για το γεγονός ότι δεν έγινε το παιχνίδι και «βράζουν» για την ένσταση. Μάλιστα είναι δεκάδες τα σχόλια αυτών που θέλουν να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, έστω σε άλλη ημερομηνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι αρκετοί εκείνοι που μιλούν για ντροπή στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και για «πονηράδες» που δεν πρεσβεύουν την ΑΕΚ και τις αξίες της.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στο Facebook της ΠΑE: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ