Μάντζιος: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε»

Μάντζιος: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε»

Ο Άκης Μάντζιος, μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό, τόνισε πως η ομάδα του ήταν εκείνη που είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των Αρκάδων, Άκη Μάντζιο, να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε του ματς πως η ομάδα του ήταν εκείνη που έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ.

Όσα είπε ο Μάντζιος στην κάμερα της Cosmote TV:

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Σπανού κατά της ΑΕΚ: «Ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά»

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Δεν είχε γρήγορο ρυθμό. Στο αμυντικό κομμάτι απειληθήκαμε ελάχιστα. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είναι ένας πόντος. Σίγουρα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά ένας βαθμός εκτός έδρας είναι θετικός για την ομάδα μας και την ψυχολογία των παικτών.

Στη συνέχεια για τις πιθανότητες κατάκτησης της έκτης θέσης είπε: «Δουλεύουμε να βελτιώσουμε πράγματα στην ομάδα. Η έκτη θέση είναι μακριά. Υπάρχουν ελπίδες, θα κάνουμε τον αγώνα μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ