Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος για την πρώτη εξάδα.

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης είχαν τις στιγμές τους στο κρύο Αγρίνιο, όμως δεν βρήκαν γκολ νίκης και έτσι σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα έμειναν στο 0-0.

Στην 8η θέση με 24 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στην 9η με 22 οι «Αρκάδες».

Στο 55′ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κρέσπι οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Πέπε Καστάνiο. Εκείνος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης: Νάτος και ο Γιαννάκης στα αποδυτήρια (vid+pics): «Τελείωσε» λέει στον Μανούχο πριν ο διαιτητής ανακοινώσει την απόφαση του

Στο 74′ μετά από σέντρα του Χουχούμη και καραμπόλα η μπάλα στρώθηκε στον Ζοάο Πέδρο ο οποίος αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής ήταν απελπιστικά άστοχος.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τις δύο ομάδες έτσι να χάνουν πολύτιμο έδαφος για την πρώτη εξάδα.

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λάρσον, Μαλής (46′ Μάρτενσον), Μλάντεν, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79′ Μπουζούκης), Ντουάρτε (79′ Τσιγγάρας), Μορσέι (71′ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Πέδρο (79′ Καρέλης)

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Καστανιο, Αλάγμπε, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μπαρτόλο (46′ Ριέρα), Σίτο (88′ Λέο Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ