Ακόμα… κουνιέται ο Λουτσέσκου από το δοκάρι του Χάμες

Ακόμα… κουνιέται ο Λουτσέσκου από το δοκάρι του Χάμες

Άλλο… ματς είδε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος από ότι φαίνεται ακόμα… κουνιέται από το δοκάρι του Χάμες Ροντρίγκες.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μένουν στο 0-0.

Ένα ματς το οποίο είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και φάσεις από τις δύο ομάδες, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν πιο κλασσικές ευκαιρίες από τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και δοκάρι στο 22’ με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Διαβάστε επίσης: Σπανός: «Τηλεφώνησα στον Μελισσανίδη για να παίξουμε και μου είπε ότι θέλει να πάρει το τρίποντο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, για μια ακόμα φορά είδε… άλλο παιχνίδι, με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλάει για «μικρό» Ολυμπιακό! «Είναι κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται πολύ μικρός μέσα στο γήπεδο και να μην παίρνουμε αυτό που πρέπει», ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου, παρότι οι Πειραιώτες είχαν πιο κλασσικές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους. Από ότι φαίνεται ο Λουτσέσκου ακόμα… κουνιέται από το δοκάρι του Χάμες Ροντρίγκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε τρομερά απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Ειδικότερα όταν δίνεις όλη σου τη θέληση, αλλά κάποιες καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις εγωιστικά, είναι λογικό να μην παίρνει το αποτέλεσμα που θέλεις.

Πρέπει να ωριμάσουμε, να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε να μη δείχνουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας, αλλά στο ομαδικό πνεύμα. Να παίζουμε για την ομάδα και όχι η ομάδα για εμάς. Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεται με 11, όταν το καταλάβουμε αυτό θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται πολύ μικρός μέσα στο γήπεδο και να μην παίρνουμε αυτό που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ